View Single Post
Old 2010-09-29, 07:38   #34
Barakuda

Barakuda's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Norvegija - Skuodas (Klaipeda - Vilnius)

Barakuda is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė 400E View Post
Gražus mersiukas...būtų, jei nebūtų tų nesamoningų arkų, čia gyvai net nėra į ką žiūrėt, esu matęs mieste ne vieną mersą su tom arkom, kažkokia tragedija. Šiaip jei prašviesės protas ir nusiimsi tas arkas, tai viskas bus kaulas su šituo MB gal biški man asmeniškai spalva negraži, bet manau, kad po gero atpoleravimo ir su gerais ratais viską galima ištaisyt. Komplektacija be žodžiu, variklis irgi, pats labai ieškojau eškės su tokiu, pats tas variklis, kurio ir užtenka ir kuro protingai valgo. O kw ten tikrai pas tave 152??? Ne 148kW turėtu būt?
Dekui uz nuomone bet kaip ir sakiau pries tai, masina tik pora savaiciu pasidziaugiau ir palikau, o db tikrai nenubegsiu ir nenuimsiu kai grysiu tada ziuresiu ka nors, be to dar reikia ji nuprausti ir nupoliruoti, o spalva bent jau man, tikrai labai grazi dar prisiminiau kad komplektacijoj yra kritliu jutikliai, autopilotas, visko jauciu dar net pats nznau seip komplektacija ir mane nustebino ir patiko, todel ir nebepaleidau sio mersiuko techniniam pase raso kad 150 kW. variklis ziurejau pagal numeri, raso 152 kW, be to popieriuose raso kad 204 AG, tad tereikia tik paskaiciuoti vistiek iseina 152 kW, matematika nesunki jei kas nezino tai 1 kW apytiksliai lygus 1,34 AG, paskaiciavimas nesunkus, paprasciausia fizikos ir matematikos pagrindai

Barakuda neprisijungęs   Cituoti