View Single Post
Old 2010-09-29, 19:05   #1
ldalius
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2010-05-27
Gyvenamoji Vieta: Panevėžys
Pranešimai: 6,370

ldalius is on a distinguished road



Standartinis Šiandien pakrikštijau savo mersą

Šiandien dieną važiuojant su vėjeliu užmiestyje išsinėrė kairės pusės priekinio rato šarnyras. Prieš pora savaičių buvau važiuoklės patikroj ir sakė viskas gut, nes kartą per pusmetį pasitikrinu pastoviai. Šarnyrai nejudėjo nei vienas ir dabar jau žinau kad jie ir negalėjo judėti, nes nebuvo išsimalę. Nutrūko nuo šarnyro korpuso viršuje esantis žiedas laikantis šarnyro obuolį.
Pasekmės:
nedaug trūko susidurti kaktomuša su fura, bet vengdamas to dalyko paaukojau savo ištikimą draugą. Nukentėjo apatinė šakė,amortizatorius, spyruoklė, vairo traukė, padanga ir sparnas.
pagalvojus gaila, bet galėjo liūdniau baigtis.
Neseniai buvo užvesta diskusija apie girgždančių šarnyrų sutepimą medicininiu švirkštu išvirškiant tepalo - daugiau niekada to nedarysiu ir kitiems nerekomenduosiu. Bet kokiu atveju kad ir per mažą skylutę paskui patenka purvas ir pasekmės aiškios. Dabar jau matau kad nors ir neklebėjo, bet šarnyro obuolys išrūdijęs duobėm, o dėl to ir girgždėdavo vairą sukiojant kol liaudiškai negydydavau. Dabar iš karto keisiu šarnyrą ir kitoj pusėj, kad netampyt likimo už ausų. Jei pradeda girgždėti tai pirmas perspėjimas apie pasekmes

ldalius neprisijungęs   Cituoti