View Single Post
Old 2010-10-06, 11:27   #15
Luksha

Luksha's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys

Luksha is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė yamato View Post
manau, kad gali užtekti pravalyti lazerį, pabandyk nuvažiuoti, jei žinai kur vilniuje užsiima radiotechnika, televizoriais ir pan, paklausk, ar užsiimtų, gali bandyti ten, kur tvarko mobiliuosius tel ir pan
tai vat butu gerai kad kas ka nors parekomenduotu , nes nera teke jokios technikos taisyt

Citata:
Pradžioje rašė Tomskis View Post
neblogas dedukas savanoriuose prie hyper rimi dirba, aparatura taiso, jei noresi skambtelk, paaiskinsiu kaip iki jo nuvaziuot, zmogus protingas ir nelupikas, jei negali padaryt iskart taip pasako ir neapsiema
Na tai man ir reiketu zinai, kad susitart is anksto nuvaziuoji , issiima ta maga ir pachekina.

Citata:
Pradžioje rašė pucenas View Post
o bandei prvalyti lazeri su spec tam skirtu CD ??? nes pas mane buna pradeda neskaityti irasytu CD, po to jau ORG. tada kisu valymo cd prasuku kelis kartus ir vuolia viskas puikiai veikia nzn pas tamsta gal kita priezastis, bet man tai padeda paprastai viska padarius be meistru
buvau tema tokia uzvedes , bet daug neigiamu atsakymu sulaukiau del to lazerio cd valiklio nors manau ir as kad gal niekas ten nesueitu jei pameginciau

Luksha neprisijungęs   Cituoti