View Single Post
Old 2010-10-21, 13:11   #9
Koksas

Koksas's Avatar

Statusas: Naujasis MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Klaipėda

Koksas is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė lisas View Post
mano nuomone jai tavo mersamobilis (kebulas) idealus,tai geriau kisk litus i varikli ir vaziuokle,kas is to kad atrodo sportiskai ir t.t. o kad golfas nususes padarys ant pirmo sviesaforo.perdazymas 2000 kokybe manyciau bus vidutiniska,ratai apie 2500-3000 su guma,nauji,kinietiski.bamperiai ir slenksciai-1500,duslintuvas visas 1000-2000 ar tu tik paskutini bakeli nori keisti.langai 200+ baudos jai tamsinsi visus.manau uz tuos pinigus sumastytum nebloga matariuka,bet vel gi kisti litus i tokia masina nelabai apsimoka.asmeniska nuomone-nemanau kad esi fanatas sitos masinos jai jau nori perdaryti ja,tai jau geriau parduok ja ir dasimesk litu kuriuos gali skirti perdarymuj ir nusipirk kokia kita masina kuri tau patiktu isvaizda be perdarymo,ar cia tikslas issiskirti is minios,jai taip tada pirmyn
Nesutikčiau su tavo nuomone del fano. Tikrai man labai patinka tiek savo isvaizda tiek apskritai viskuo. tuo gali net neabejoti. Esu Mercedez Benz (w202) c180 Fanas. Paprasciausiai noriu biski pakeisti. Ne dėl kitų,o dėl savęs

Ratus radau neblogus uz 1500 . Bamperiukai,slenksciai tokie savotiski nei per daug nei per mazai. paniauksim biski langus kiek leistina. Groteles pasiimsim, biski spoileriuka uzdesim su tuo duslintuvu dar nzn ,bet turbut keisiu taip pat. Ir jeigu liks man dar kapeiku tai dar ir perdazysim. Aciu uz patarimus.

Koksas neprisijungęs   Cituoti