Citata:
Pradžioje rašė mbmaster
Nera jokio cia kraujo. Matau, nelabai net supranti pokalbio esmes.
Pvz. USB yra universla serial bus, tai yra taipogi komunikacjos protokolas, bet jokiu budu nelygus CAN bus protokolui. Kaip ir LIN busas nelygus MOST ringui ir CAN busui. Jie visi yra visiskai skirtingi dalykai.Juos jungia tik tai tai, kad jais visais bandoma perduoti kazkokia informacija.
Vieno laido CAN buso nesu mates automobilyje.Ir siaip nesu mates realybeje vieno laido CAN'o, tik esu girdejes, kad yra naudojamas ir toks dalykas. automobilis per daug elektromagnetiskai
nestabili aplinka, kad butu galima naudoti vieno laido CAN busa.
Gal netycia esi is kur nors istraukes merso can buso duomenu paketu sifravima??? Ruosiuos konstruoti toki pretaiseli, sutaupytum man marias laiko. Tikrai eura duociau  , ir alaus
|
zinoma nesuprantu 
LIN, MOST irgi yra Bus sistemos, taskas. 
ziuriu kerti kompuose, bet kaip del sifravimo, sakyciau jo pasiskolinti neimanoma, bet zinau kad visas pilnas kodavimas yra EZS pasleptas, likusioji svarbi dalis yra Gateway patalpinta. pamegink atspeti kokia firma gamina universalius canbuso skaitytuvus (nepyk nezinau kaip lietuviskai vadinasi tas daikciukas kuris skaito visus nuliukus ir vienetukus) kadangi as ne idzinierius ir ne programuotojas, neturiu priejimo prie visu duomenu, mano priejimas baigiasi signalu skaitymu isaugojimu, ir developerio sistemos naudojimu. 
bei bedu ieskojimu
|