View Single Post
Old 2010-11-24, 21:17   #75
ldalius

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Panevėžys

ldalius is on a distinguished road

Standartinis

buvo sekmadienį atvažiavęs vaikinukas su tikru "lavonu" W124 vos ne tikrąja žodžio prasme apžiūrinėti manojo W124. Pavažinėjo apie garažus ir sako: va čia tai tikras mersas - ir minkštas ir nebilda niekas. Sakau tai pirk. Mąstė mąstė ir klausia? Kiek kuro ima - sakau nuo bato sunkumo priklauso. Vėl klausia - o kiek traukia? sakau nebandžiau, nes aš su mašina važinėju, o ne skraidau. Sakau daugiau 140 nesu jo spaudęs. O muzika gale gerai kala per garsiakalbius? sakau man groja, o kalimo iš 12 cm garsiakalbių neišspausi. O iki kada galioja draudimas? Sakau draudimą pasiimu iš kart, kai persirašysi mašiną savo vardu, nes aš turėdamas D6 draudimo kategoriją tikrai nepaliksiu draudimo 20mečiui, kad paskui man nebūtų kuriozų dėl tavo padaryto kokio nors įvykio. O be to aš savo draudimą už dviejų savaičių persikelsiu naujam S124. Tai suraukė nosį ir išvažiavo su savo barškančiu ir sveikos vietos neturinčiu mersu, kurį galbūt neseniai pirkęs už kokį 1000 Lt ir pamatęs, kad reik ieškot geresnės mašinos.
O daugiau kol kas skambinėja tik perekupai kur veža mersus į Afriką, bet tie siūlo tik kapeikas.
O šiaip yra blogiausia kad žmonės žiūri pagaminimo metus ir dar paklausę kiek jinai yra Lietuvoj ir kai pasakau kad 5 metai mano vienose rankose, tai sako kad jau turi būt visiškas kledaras jei 5 metai LT. Juk neirodysi žmonėms kad ta mašina tvarkyta ir prižiūrėta ir galbūt techniškai šiai dienai pagal būklę lenkia 2000 metų gamybos kokį opelį ar prancūzą. Bet yra kaip yra

Paskutinį kartą redagavo ldalius; 2010-11-24 21:25 val.
ldalius neprisijungęs   Cituoti