Citata:
Pradžioje rašė glutaminas
O kokia kategoriska nuomone  negi visi tokie zmones vazineja su mb? Jei ne mb, tai slamstas ne masina  Suprasciau jei zmogus pasakytu vazinejantis su apynauja masina, o tu vazineji su lavoniniu perpuvusiu keturakiu uztamsintu veidrodine pleve ir kalbi tokius vejus.. Nenoriu cia plestis i diskusijas, bet turbut bent nesi su tuo paciu citroenu vazinejas.. O pasibandyk kada c5, ir pamatysi, kad tavo senas puvekas tikrai prasciau juda, uz analogiskus pinigus nupirktam devetam citroen c5.. O del patikimumo, tai teko tureti sprinteri ir jumperi.. Aisku sprinteris patikimesnis, bet palyginus kaina, dar klausimas ka vel imciau..
|
Įdomus tu žmogus su dar įdomesniais sugebėjimais  Kaip tau iš nuotraukos pavyksta nustatyti, kad MB perpuvęs lavonas? Aš irgi taip noriu mokėti 
Ir kodėl tu lygini C5 su W210? Ten pakaba visai kitokios konstrukcijos. O dėl patikimumo, tai Citroen irgi nežiba
Citata:
Pradžioje rašė glutaminas
SUtinku kad tavo "nesenstantis" keturakis vaziuoja smagiau nei 10 metu jaunesne opel astra, bet dauguma nors kiek koses turintys galvoje ims butent opeli... 
|
Vat čia jau pagal kiekvieno varpinę. Košės galvoje pas mane yra, bet Astros nenoriu, man patinka galu varomos mašinos. Tai jei neimsiu 10 metų Astros, tai būsiu kvailas? O jeigu paimsiu 10 metų Omega?
Citata:
Pradžioje rašė c250el
kur cia tvarkai ta airmatica ? man yra parejes jis ,siurbli nupirkau ,bet nekilnoja masinos ,tai neina pavaziuot viskas trinasi
|
Jei tu čia apie S202, tai parodyk man ten airmaticą. Nesu dar tokio matęs C klasėje
Citata:
Pradžioje rašė liudas777
Nu citroen c5 man labai graži mašina tai dėl išvaizdos nevarykit.  O važiavimo nežinau, niekada nebandžiau. 
|
Senas šlykštus, naujas jau
Citata:
Pradžioje rašė eSaS
 nks cia tu amortiku neperka po 4k,atsipeikek glutaminas...visi restauruoja..
|
Jis nekainuoja 4k
|