View Single Post
Old 2011-01-04, 20:34   #2579
Shalomm

Shalomm's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Telšiai/Klaipėda

Shalomm is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Aistė View Post
Shalomm,

Siek tiek pasakysiu is moteriskos puses. Skaitau as sia diskusija ir prisimenu, kad man buvo panasiai. Visas poziuris i vyrus buvo panasus, kol... Nepagyvenau Ispanijoj. Ten vyrai kitokie, negaili komplimentu ir demesio, nesioja ant ranku tikraja to zodzio prasme Begyvendama tenai, supratau, del ko mano visos drauges taip ir nebegrizo is Ispanijos, Italijos ar Portugalijos Ten as ismokau priimti komplimentus, megautis demesiu ir t.t... nesukdama sau galvos, kad mane isduos. (gi mes lietuvaites jau nuo mazens auklejamos bijoti vyru demesio) Grizau i Lt su visiskai kitu poziuriu, ir suprasdama, ka reiskia mano mamos pasakyti zodziai apie vyrus: "ne pirmas ir ne paskutinis". Mes LT moterys esame per daug priklausomos nuo vyru, laikomes i juos isikibe dantim ir nagais. Negalim pacios atsipalaiduoti, o ir vyrai salia musu jauciasi smaugiami Lakstom, paskui juos: gal tau to, gal tau ano... Kaip pagalvoju, as pati su tokiu zmogum negaleciau gyventi Be to, musu visuomenes yra toks standartas: jei esi neistekejusi ar neturi vaikino, esi kazkokia nepilnaverte Manau svarbiausia, atsipalaiduoti, suprasti kad vyras : "ne pirmas ir ne paskutinis" ir ismokti buti nuo vyru nepriklausomoms (cia psichologine prasme ). Zodziu, krauniesi lagaminus ir skrendi i Ispanija pasidziaugti gyvenimu
O meile egzistuoja ne tik filmuose Sakau tai is savo patirties Nors esu gyvenime cinike, taciau vis tiek sakau, kad meile yra
P.S. del graziu nagu, makijazu, rubu ir t.t... Dirbu darba toki, kuriame, negaliu tureti graziu nagu ir ranku, puostis, ir aplamai atrodyti moteriskai... To labai pasiilgstu...
Geniali mintis ir tobulai išreikšta
Ir po tokių pareiškimų lietuviai vyrai susinervina, kad moterims tik temperamentingieji italai ar dar kitokie užsieniečiai galvoje Dažnai tenka lankytis itališkoj žemėj, tai priminei tikrai patirtus ir išgyventas emocijas. Ir meilė tikrai egzistuoja, tik turbūt reikia išlaukti savojo laiko.
La vita e bella...