Citata:
Pradžioje rašė mikis
tai gal man ir ratus standartinius uzsideti? imesti atgal supuvusi salona susmirdusi? susimesti atgal irklinius langus ir nudazit atgal moldingus kita spalva?
kas ka nori tas ta daro su savo masina, nei tau ja pirkti nei tau joje sedeti.
|
Jaunuoli, gesink zvakes  Pirma nusipirk pora kilogramu gero skonio supratimo, susiinstaliuok pas save ir tada galesime pratesti pokalbi. Vienas apie batus, kitas apie ratus. Prie ko cia supuves susmirdes salonas? Prie ko cia irklai ir prie ko moldingai?
Visas salono apsvietimas buvo sukonstruotas vokieciu inzinieriu taip, kad nevargintu vairuotojo ir keleiviu, o jus diskotekas kisat i vidu, konkreciu antitiurlingu uzsiiminejat.
Irklai buvo varguoliams, kurie neisgali ipirkti merso su elektroniniais langais. Supuvusi salona galima pakeisti tokiu paciu tik ne supuvusiu. Va jeigu sumesi i mersa recaro sedynes su kryzminiais dirzais, tada drasiai galesi rekti, kad neoninis spidometras ir recaro sedynes i pseudosportini automobili nusiziurejai is to pacio tiuning katalogo
Moldingai, visai kita lyga. Tai nera tas automobilio atnaujinimas, kuris is taves padaro pajuokos objekta. As netgi uz ji, bet visos tos sviesytes ...
Ne tau, kolega, porint man apie tokius dalykus  Bet atsimink, kad cia ne mane "pamokei", o save juokdari padarei  Taika
|