Tema: Antiradarai
View Single Post
Old 2011-02-18, 16:36   #37
Finalfour
 
Finalfour's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2010-04-21
Gyvenamoji Vieta: Vilnius
Pranešimai: 4,166

Finalfour will become famous soon enough



Standartinis

Matai, isivaizduok, juk gali buti toks sutapimas, kad tu leki pro radara, o salia radaro stovi mentai, daznai taip buna kai neveikia tas radaras. Bet gps nezino kad ji sneveikia, ir fiksuodamas radaro pozicija uzdaro tavo numerius. Mentai visa tai mato, arba pamato tave be numeriu, arba uzdarymo procesa. Manau, baigtusi ypatingai liudnai. O kad taip nutiktu - tik laiko klausimas kada, nes ne karta esu mates mentus netoli radaro. Tad sis budas neefektyvus manau. Daug efektyviau butu kokia nors plevelke ant nr., kad mento akiai viska butu norma, o radaras nematytu. Bet ir tai, kiek domejausi, imanoma tik su labai didelemis isimtimis, zodziu tai nesuteikia labai didelio apsaugos procento.
O del tamsintu langu - radau gera recepta, uzsinaiukiau visus 50 proc. Nezinau, ar tai mazai, ar kas, bet nei kartto nebuvo sustabde, net per reida kelis kart, ar kai salia susigretindavau su mentu auto nieko nebudavo, arba nestabdydavo, arba sustabde nieko nesakydavo. Tad ir nesuvokiu, ar jie mano kad cia tonuoti tiek gamykliskai, ar kad mersas, ar koks velnias.... Nes kai turejau eclipse ir celica anksciau, ten naiukta buvo 80 proc, tai per dvi juostas apsisukdavo su mirgalkem tik pamate stabdydavo kai koki nusikalteli.
Gal kad mersas nepacukiska masina, ne taip kaip celica ar eclipse, nerandu paaiskinimo. O geriausia kad TA irgi nieko nesake, nei sodzio del langu, viskas tipo gut. Bet juk net fotkese matosi kad niaukta.

__________________
Ex Mercedes-Benz W211 E320. Šiuo metu - KIA Optima GT 2.0 T-GDI 180 kw.
- Kas yra pateikta be įrodymų, gali būti atmesta be įrodymų.
Ch. Hitchens.
Finalfour neprisijungęs   Cituoti