View Single Post
Old 2011-04-02, 07:29   #6
Dievs2

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: kaunas

Dievs2 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mikis View Post
zek turiu keleta klausimu, ziuriu pas tave liukas yra, kaip tu isemei ji pries dazant ar ka darei? jeigu taip kaip isemiai
ir dar klausimas paskutinei fotkei cia tavo merinas? nes ratai labai panasus i mano
ir kodel galinis ratas kazkaip i prieki labiau paduotas pas tave? :/
isemiau. nusiema stogas tada nusiema ir stoglangis nezinau kaip ten paaiskint tau tiksliau. jei nemates kaip viduj atrodo tai tikrai nesuprasi.
tas juodas? cia ne mano, imeciau parodyt kaip atrodo coupe su e500 buferiais ir arkom

Citata:
Pradžioje rašė midsomeris View Post
kas ta mastika?
poliretano hermetikas. tai kaip labai atspari guma, izoliuoja ir neleidzia rudyti, galima uzdazyti arba neuzdazyti, pilnai sudziuvus galima sveisti. visu masinu gamyklines virinimo siules buna uzteptos mastikos, w124 arku kanteliai taip pat buna patemti mastika. bet kokios dazu parduotuvej kur prekiauja visokiais spakliais turi jos. buna tubelese ir bankese po 1ltr...

Citata:
Pradžioje rašė samagonas View Post
Gal netychia zhinai tu daliu numerius ? Butu papraschiausias varijantas
http://www.mbclub.co.uk/forums/bodyw...onvertion.html
Citata:
Pradžioje rašė yamato View Post
buvau nuvaręs į kažkokią dalių parduotuvę, tai jie negali net sužinoti dalių kodų, nei sparnų, nei buferių, nei farų priekinių... viską ale 500-tinio meta, o ten paprasto 124
detaliu numeriu nezinau. buvau rades lietuvoj dauzta e500 ardoma. tai uz priekinius sparnus su buferiu ir sparnu moldingais uzsiprase virs 3500lt, o dar greiciausiai reikia ir slenksciu kad sudet viska. dar galvojau bet kadangi buvo mustas galas smarkiai tai nebuvo nei galiniu arku nei galinio buferio. o be galo sudejus prieki durnai atrodytu. platus priekis ir kudas galas