Citata:
Pradžioje rašė olivers
seip mano nuomone jai transporto priemone ne registruota lt tai neturetu bausti nes jai as pravazuoju ta sali tai ka man langu plevele plesti ?
|
Jeigu tik pravažiuoji, tai niekas nebaus. Jei tikiesi kokį mėnesiuką maltis Lietuvoj, tai šansas, kad negausi baudos mažėja  Aš Dodge Ram buvau partempęs iš amerikonijos, lapkričio pabaiga (gal gruodis jau buvo  ), langai visi tamsinti, padangos ryškiai vasarinės (visgi ratlankis R24  ). Žodžiu sustabdė, paklausė ar bijau žmonių ir kokio velnio mano chromuoti ratai (Woodoo jaučiu būtų sielą dėl jų paradvęs  ) su vasarinėm padangom? Bet USA gera šalis, pas juos padanga atrodo kaip vasarinė, o ant šono iškalta MS ir dar snaigė nupiešta  Dėl padangų išsivarčiau, dėl langų irgi, kadangi auto važiavo su garažiniais numeriukais, tai sakiau, kad bus nulupta kai tik grįšiu  Antrą kartą jiems nepapuoliau, mieste nebeisvažinėjau ir niekas nieko nebesakė. Draugas su Dodge Durango ir jo tamsintais langais važinėjo apie porą savaičių.....ir stojo gal 9 kartus po 50-100Lt  Skaudūs tie langai buvo
|