View Single Post
Old 2011-05-24, 23:31   #4734
Shapalas

Shapalas's Avatar

Statusas: Pastovus MB1 Narys

Shapalas is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Tomskis View Post
tokia pat termomova kaip ir pas mane, pirkau nesenai as uz 90lt THERMOTEC firmos, cia tipo leva firma kaip suprantu pagal kaina, lDalius mokejo brangiau bet berods geros firmos. nu bet cia ir taip su nuolaidom, be nuolaidu kainos eina nuo 180lt mazdaug iki 600lt. naudotos nepirk, pas yamato tai ten isvis kaip elektirine mova, tai tokia gali naudota, pas tave bus ciuju hidromova kaip ir pas mane
na vienu zodziu man trasoi palaikius 180 200 buvo pradeje kaist, ir taip neblogai, tada normaliai vaziuojant niekas nieko nekaista tada vel truputi paspaudziau ir pradejo kaist, tai pradejau nuo termastato, gal sakau kertas ar ka, snd pakeitem ziuresim dabar, is sukimo ventiliatoriaus nusprendem kad ji lyg ir gera tolygiai graziai nesikerta sukas, temperatura buvau pakeles virs 80 vaziuojant gal 90 95 bet sustojant vel nukrito ir ventiliatoriu buvo galima su guma sustabdyt, o vienas specas aiskino kad mova isijungia nuo 95 ir nieko nesustabdysi ventiliatoriaus (movos) jei sustabdai reiskia neveikia.... Ir sake to serviziuko savininkas cia (pilaitei) kad kaskur vilniui movas restauruoja berods 70lt... tai va dabar ziuresiu gal su teremostatu buvo prizaista, nes ten ta mazoji skilute buvo uzvaryta hermetiku, nepagaileta ten jo buvo...

Shapalas neprisijungęs   Cituoti