Citata:
Pradžioje rašė samagonas
o man atvirkschiai,-kol mano mersas operacinej, tai turiu toki kibiriuka pasiemes A4 mechanini,na butu super mashina,ir minkshta ir traukia gerai ir uzh dyka vezha,bet tas pagalys tai ish proto varo,vis pagalvoju,kokiu veiloku reikia buti,kad pirkti mashina su tokia dezhe (nesupykit tik )  Tas ish kurio nupirkau ta audine,uzhsisake salone nauja A6 ta aliuminine, tai lauks dabar iki rugsejo, vien del to,kad mechanines norejo  gaila man jo,bet nebesakiau nieko 
trasoj,dar kazhkaip nesijauchia nepatogumo,bet kai maliesi visa diena po miesta,shviesoforai,pestieji,policininkai gulintys ir taip toliau,-tai norisi ishrauti ta pagali,-blin kaip mane siutas paima,tai ragas , o su automatu kaip baltas zhmogus jautiesi, gali ir rukyti,tel. kalbeti, valgyti, ir po sijonu ranka pakishti ir tt... vienas malonumas 
|
Pritariu
Vakar pirma kart gal po kokiu 4m vairavau mechanini. C180 w202. Padek dieve, kol uzmiesti buvau galvoju gla ir smagu  neuzgesau nieko. O mieste kaip tycia da rmasinu daug buvo, kartais net pamirsdavau ka reik daryt su tais begiais.
p.s esu girdejes tokia nesmaone, kad ant automato geresni stabdziai buna
|