Citata:
Pradžioje rašė cabrys
Butent! Niekada nemegau golfu ir duju. Taciau investaves visus pinigus i sona, teko su 3 golfuku ir dujom 2metus issivazinet, ir nieko - likau gyvas ir patenkintas, kad turejau kas mane veza ir pigiai 
P.S.
Draugai visa ta laika is manes juokesi, sake kaip tau ne geda  Taciau jiem isaiskinau kad geda yra tada, kai tavo vaikas i kaimyna panasus...
|
Aš nesakau, kad golfas yra bloga mašina ar gėda joje važinėti. Tiesiog kaip automobilis jis man visiškai nepatinka. Todėl nenorėčiau jo pirkti. Draugas turi golfą, į VW klubą įstojęs ir džiaugiasi....na džiaugėsi, nes jau prireikė didesnės mašinos
Citata:
Pradžioje rašė Jexx
Tai sakau: iki MB reik visapusiskai suaugt....O merso konfortas labiausiai ir pasijaucia mieste, vaziuojant ant 60-70, o ne ant trasos 140 
|
Kad kai pirkau pirmąjį MB man buvo 19 su trupučiu metų....nesijaučiau visiškai suaugęs 
O dėl komforto....na autostradoje niekad negalvojau,kad mano MB prarado komfortą važiuojant tokiu greičiu. O vokietijos keliais (na tie geri keliai, kur apribojimai pamiršti  ) teko važiuoti ir greičiau, tai galiu drąsiai teigti, kad A124 E320 ir W140 S500 yra labai komfortiški automobiliai net važiuojant 200km/h
|