View Single Post
Old 2011-07-23, 23:18   #34
woodoooo

woodoooo's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

woodoooo will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę woodoooo per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Thorus View Post
paruosimas tai turi buti toks pat kaip pries dazant, ta prasme del nelygumu ir duobiu. na cia tai suprantama. siandiena napavyko nuvaziuoti paziureti tos pleveles. noreciau paciupineti gyvai. nes foto dar neviskas. bet jei patiks tai tik matine spava desiu, nes man tokia labiausiai prie sirdies.
visur raso, kad reikia apie 25m tai skaiciuojant, kad ir po 30lt gaunasi 750lt. uz tiek nusidazyti masinos tikrai nepavyks. darbo neskaiciuoju, nes pats daryciau.
nemanau, kad butu sunkiau nei, kad aptraukti oda kokia panele masinos, nes ten islinkimu, kaitinimo ir tampymo iki apsisi.... kupo formos be jokiu tokiu vietu kur reiktu kazka isskirtinai lankstyti, ar sukti galva kaip padaryti.
man idomu kokiuose ruluonose buna, nes kai pagalvoji stogas, ppriekines arkos ir galines arkos su bakavynu yra kaip vientisa detale. jokiu ten karpymu ir dadurimu net buti negali kai pagalvoji, kad ziuretusi graziai. tik galvoju, ar galima nusipirkti toki kazkoki dideli lopa, ar cia jau kazkaip burti reikia. intike ieskojau ir nelabai atsakymo i sita klausima radau.
labai jau ten sunkus darbas taip tik atrodo klijavom cia vienam pazystamui ant b4 audi kapota karbonine plievele, visupirma nera tokiu dideliu gabalu ir kapotas is cielo gabalo nesigauna, visu antra sita plievele o ypac pigesne beveik nesitampo pasildzius susirauksleja, kampus uzlenkus ir pasildzius nebelimpa, kadangi planuoji klijuoti visa masina tai nusipirk bloka super kliju visiem kampam. matine plievele gan gerai maskuoja sudurimus kuriu bus nemazai. apie toki vaizda kaip toje foto kur idejai manu gali nesvajoti nebent masina stoves prieblandoje ir ziuresi is toli, o siaip po keliu meseiu daugelis kamu prades atsokineti aisku galima padaryti ir kokybiskai bet ir plievele kainuos apie 80-100lt uz kvadrata.
Citata:
Pradžioje rašė arturas7x View Post
mano nuomone,tai matine spalva labai nedekinga vazinejan LT.. nes matinis automobilis visada turi buti idealiai svarus,kitaip atrodys tiesiog tragiskai,kaip neplauta 100 metu..esu tokiu gatveje mates. O vat musu klimatas ,toks,kad spek plauti.. tad ar nesusibraizys ir nenubluks ta plevele pastoviai plaunama? Ar sis auto bus pora kart i men isvaziuoti?
tai jau tikrai maciau bmw setuka matini purvina tai targedija siaip plievele nebijo nei vandens nei saules, bet kercherio bijo sudurimai ir kampai