Citata:
Pradžioje rašė vanix
smagu, kad susitvarkei savo grazuoli  ziuriu tie ABC/Airmatic amortikai patikimumu nepasizymi, o kai genda reikia nemaza piniga paklot. Vazinejau kaip keleivis su keleta W220 (buvo su R19 ir R20 ratais), tai kazhkaip pasirode mano C140 minciau vaziuoja  tikejausi, kad bus atvirksciai..
|
Na net nezinau ka atsakyti.. Realiai as kiek turejau masinu, tai isvisu mano turetu w220 minksciausiai vaziavo.. Gal su tuo w220 kur vaziavai ratai r20 dave savo, ir vaziuokle gal pavargusi, arba restauruota lietuviu meistru, o ne naujom dalim keista-tai sudaro milziniska itaka vaziavimo minkstumui. Man teko su a8 d3 ir su 7er e65 vaziuot, taip pat su w140, tai mano w220 daug minksciau plauke, tiesiog gere duobes nesveikai gerai. Draugas vokieciuose pasieme w220 su originalia rida, tvarkinga, gryzo i lt, daviau jam pavairuot, tai sake pas mane daug minskciau vaziuoja, tai gal butent as buvau uztaikes ant kazkokio tokio, nors logiskai visi vienodai turetu vaziuot.
Dabar kas del ABC/AIRMATIC, visu pirma toj sistemoj yra ne tik amortikai, yra ir siurbliai, ir kompresoriai, ir voztuvai ir pompos.. Amortiko naujo originalaus kaina tarkim airmatikui yra ~2000lt- paklausk kiek kainuoja e65 7er ar a8 d3 amortikas originalus.. Kaina nebus daug mazesne, o a8 dar didesne. Tiesiog visos technologijos turi tedencija gesti. Nori vaziuot pigiai perki zemesnes klases masina be tokios vaziuokles, ir varikli silpnesni ir t.t. Nes jau nuo 2005 metu nei vienas aukstos klases auto neisvaziuoja be airmatiku-abc sistemu taip vadinamu. Pvz ta pati a8 d3 nuo 03metu jau turi visiskai visuose modeliuose hidrualine pakaba, jau nekalbu apie visureigius, cayene, taureg, ml ir t.t.
|