View Single Post
Old 2011-08-15, 22:06   #11
sharrasitto

sharrasitto's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

sharrasitto will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę sharrasitto per Skype™

Standartinis

Na as dejau i prieki, man kainavo kazkas apie ~100lt. Tikrai ne pigiausias dejau... Bet va jau geras menuo cypauja vis dar, jauciu reiks vezt, kad apslifuotu ar ka padarytu, nes tikrai erzinantis ir nemalonus garsas. Dar prie viso to, siandien pamaciau, kad galine padugne pustuste ... prisipuciau 2.1baru, prasukau mieste kelis ratus, grizau po poros h, nes pasirode, kad lyg kazkaip per daug pripuciau, nes gerokai kietesnis pasidare, padariau atgal 2.0baro kaip ir buvo, aisku vaziavimas keista bet tikrai pasikeite ir maloniau vaziuoja, bet ziuriu kad po poros h liko 1.9baro toj padangoj kuria radau pustuste po nakties (0.9bar) idomu kame reples, lyg niekur neuztaikiau vaziuodamas, nebent dama mano kur nors ivairavo ir nieko nesake, neprisipazino, nes vakara pries ji vazinejo

Citata:
Pradžioje rašė IPaulius View Post
Nu nerealus mersas. Tokio vidaus net nesapnuoju Gal galėčiau paklausti kiek toks MB kainavo? Gal būt tai jau buvai parašęs, bet daug puslapių
11.5k lt dauztas lengvai i prieki. Su detalem, remontu ir t.t. stovi kazkur man jis 15-16k lt be jokiu priekaistu

sharrasitto neprisijungęs   Cituoti