Citata:
Pradžioje rašė Goberis
sveiki, gal jau tokia panasi tema yra bet as neradau.. yra tokia situacija kad uzsimaniau bosa isimest ir kokios jusu nuomones apie tai .. man neduoda vienas dalykas kad bakas per galine sedyne aklinai aina ir kaip persiduos boso skambejimas i salono vidu.. vieni sako kad dek nedejas nieko nesigaus kiti sako kad viskas gerai bus  o gal kas is jusu esate isideja ?
|
O tu pats paimk ir pasibandyk pasiskolines is kokio draugelio, ir nereikes cia visu tu marazmu klausyt, edasi vienas su kitu, visi zinovai. Kas kaip nori tas taip deda ir nori muzikos klauso nori bumsejimo, ko cia ardytis nesuprantu. As isidejau ir man pvz labai gerai, guli mazyte deze bagazinej, jauciasi lengva vibracija ir man to pilnai uztenka, nes mano kolonkes visiskai zemo neprenesa zviegia iskart plerpia, o dabar zemus nuemiau visai isidejau bosa ir super, toks vazidas, kad garsas svaresnis, o ant kiek jis svarus ir teisingas man visiskai dzin, ne uz 10klt dedu muzika, kad del to sukciau galva, taip, kad manau ir Goberis klause visiskai ne to ir nezada ieskot garso grozio virsunes...
ex - MB E300TD '97 (S210)
ex - MB 280E '92 (W124)
ex - MB E200 '94 (W124)
ex - MB 300CE '90 (C124)
ex - MB 400E '93 (W124)
|