Citata:
Pradžioje rašė MB777
Kas turi w212, tas tikrai nepirktų seno merso (grįžti 20 metų atgal? Kokio velnio?)... Savaitgalinė mašina tokio žmogaus greičiausiai būtų koks Porche/Ferrari/Corvette/Mustang GT ir pan. Vadinat mane kosmonautu ir t.t. Bet ar jaučiat apie kokį absurdą kalbam? Už 20-ies metų mašina mokėti 50 tūkst? Norėčiau pažiūrėti kaip kuris nors iš šnekorių tokį nusipirktų už tokią kainą ir sakytų: "Nu va. Su senu mersu eisiu mergų kabinti", o paskui kai kas nors pasakytų "Patrauk savo senį" pradėtumėt šnekėti nesąmones: "Va aš mokėjau 50 tūkst, čia yra motoras labai galingas ir t.t."...
|
Na jei tau ramiau bus,tai mano c124,kai pilnai uzhbaigsiu tikrai kainuos 15.000€ (nekainuos,o tiek bus vertas,mano piniginei). Ir ka man dabar daryti,kad neturiu nei,kaimynu nei noro,kad priesh kazhka vaidinti kieta, su modeliu kuris nepatinka man,bet patinka mano kaimynams, geriau vairuosiu tai,kas patinka man  ))
Ir eisiu su senu mersu,jaunu panu kabinti,mergos kurios ses i mano coupa,tikrai nebus blondines  O ir su nauju Loganu,gali kietas pasirodyti,priesh tuos,kurie nieko nesupranta arba kokiam rusijos gilumos koluki.
|