View Single Post
Old 2009-02-27, 10:24   #44
Mukshas

Mukshas's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Spalding UK

Mukshas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Mukshas per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mbgiedriokas View Post
Ka čia pyksi...juolab, kad tų kompromituojančiai pragertų veidų nebesimato O šiaip tai ir man malonu...visgi jei ne aš šito gražuolio išvis galėjo nebūti, o dabar žiuriu tokie atsiliepimai, kad net gailėtis pradedu kad pardaviau...Beja, vienas pastebėjimas, būčiau dėkingas dabartiniam pardavėjui, kad kai rašys apie pridergtą saloną, pabrėžtų kad tai Telšiškio nuopelnas...nes pas mane auto tik kilo iš pelenų, žinoma gaila, kad nespėjau visko iki galo, bet manau sukišti 4000 lt. irgi kažką pasako...Nieko, bus tų mersų...vat kaip tik laukia pirkinukas W123 - 2,8CE
nu tai as ir sakiau, kad buvusio savininko - ta prasme to telsiskio jis superzvejys, radau meskere ziemine masinoj, kai atvaziavo rodyti masinos tai ten ledo kirtikliu prisidejes, proziku visokiu kibiru, bet siandien siek tiek apsisiurbliavau jau ta masina, ko pasekoje pastebejau kad be valymo priemoniu ten nieko nesigaus man. Beje, Giedriau, taip pat zinau kad masina mylejai ir tai tikrai matosi, bet matosi ir telsiskio padaryti dalykai alaus kamsteliai, cigareciu pelenai tarp sedyniu, gerai kad nesudegino nei masinos nei salono, betvarkydamas bagazine pamaciau kad vienam sone gerokai parudijusi sparno skarda, o kitoj pusej - neatsilieka reiks ten kniedyti, kazka burti ir panasiai. Bet zinoma tai bus daroma kai jau truputi atsils orai ir nebebus dregna, planuoju imtis visus moldingus, buferius ir visa kita kas nusiima ir medzioti rudziu rezginius, masina ne nauja, taigi tukstanciu i smulkmes nekisiu, vistik ne coupe ir tokios isliekamosios vertes neturi, bet siaip kuo toliau tuo labiau esu patenkintas sita masina noriu pamatyti kaip atrodys atpoliruota sita smalos juodumo spalva nes plaunant, kai tolygiai pasidengia vandeniu tai atrodo