Citata:
Pradžioje rašė MB777
Nesupyk, bet tai tikrai yra juokinga, kai perki mašiną, kuri neatitinka tavo galimybių... Man pavyzdžiui, atrodo kvailai, kai nusiperka kas nors S klasę, A8 ar BMW 7-uką ir deda į jį dujas, nes pinigų neturi pilti benziną, o dyzelinis variantas - per brangus... O čia dar ir motoras įdėtas, kuris yra ryškiai per silpnas šiam modeliui. Aiškiai toks automobilis ne tavo finansinėms galimybėms yra, nes atitinka visus taupymo kriterijus...:
> Pirkai sudrožtą, į kurį dar reikės investuoti,
> Toks motoras yra silpnas S klasei, o ant Long'o iš viso liaudiškai tariant - šlamštas,
> Dedi dujas į patį pigiausią variantą,
> Pirkai buvusį taxi, nes paprasto neįperki...
Tokie automobiliai yra pasipuikavimui prieš kitus, kad va: "Aš turiu limuziną, o tu su Golf'u važinėji...", bet kai taupyta(-oma) per visus galus, per kur tik buvo galima jį perkant, tai... Tikrai yra juokinga na, bet neįsižeisk. Sėkmės eksplotuojant jį...
|
Nu  ... Atsidaryk savo tema ir paziurek koki buvai issirinkes CLK modeli, kuri as apziurejau. 100 kart blogesnis ir 1000 kart labiau nujotas. Zmogu reikia pagriti uz tokius darbus, kad imasi ir atstatineja. Man tai bloga darosi nuo tokiu gudruoliu, kaip tu. nematau nieko gedingo pilti dujas... I 2.0 varikli dujos - tai normalu, o jei jau didesni - tai reiskia - varguolis? Atsimink visam gyvenimui, kad pinigu turi tie, kurie moka taupyti, o tu matomai neturi ir neturesi. Neisizeisk ir sekmes ieskant ledinio CLK
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
|