View Single Post
Old 2011-10-17, 19:25   #5198
MB777
 
Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Užsiregistravo: 2011-10-03
Gyvenamoji Vieta: Klaipėda
Pranešimai: 399

MB777 is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Edgis View Post
Mąstymas keistas pas poną... O tai kodėl dėl varganų 22tūkst. imti paskolą ir pirkti devėtą?
Yra juk Dacia variantų pigių. Lizingu imi, gauni naują automobilį, kasko draudimas, žodžiu gyveni ir džiaugiesi.
Dėl dujų, tai sakiau ir sakysiu, kad Italija ir Belgija yra tikrai vargingai besiverčiančios šalys, nes ten net Lamborghini važinėja su dujų įranga. Jei tau nepatinka dujų įranga, tai nedėk. Bet sakyti, kad visi, važinėjantys dujomis varomais automobiliais, nesukrapšto benzinui yra mažų mažiausiai kvaila.
Atėjus į forumą išvadinti narius stumikais, važinėjančiais senais grabais, sudergti vieną iš MB labiausiai gerbiamų modelių (kalbu apie E500), tai jau sakyčiau gana arogantiškas poelgis. Norėtųsi daugiau pagarbos forumiečių atžvilgiu.
O dėl senų MB, tai kaikuriems jie tiesiog patinka, nebūtina į viską kategoriškai žiūrėti
Aš nestumiu ant jų, kad važinėja su tais senais M-B (~5000 LTL kainuojančiais), bet kai pradėjo ant manęs šnekėti nesąmones, kad lizingu mašiną perku ir kikenti, o patys važinėja su mašinomis, kurias nuperkama už tris mėnesinius atlyginimus, tai jau atsiprašant... O kas dėl Dacia ir panašių markių, tai ne man ją reikėtų pirkti, o dujininkams, kurie turi tik vienam dalykui - mašinai arba degalams. Dėl E500, tai išreiškiau savo nuomonę ir tiek. Jeigu kažkam jinai yra verta kaip naujas M-B, tai nereiškia, kad visiems ji tiek verta.
Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto View Post
kiek klasiu pabaiges esi? Pjauni pushi atsakanciai vis toliau ir toliau. Ziuriu nuo salies i postus ir nesistengiu kistis, nes skirtingu zmoniu, skiriasi ir nuomones, todel kiek zmoniu, tiek ir nuomone. Bet tavo atveju, tu pats sau priestarauji. Shuda bazarini bele tik sneket, nesvarbu, kad visiskai nesigaudai situacijoj. Minti pradejes apie tai, kad taupyti yra blogiau, nei pirkti masina lizingu, savo pasirodyma baigi mintimi, kad tie, kurie nusipirke sena limuzina, isideda dujas yra kvailiai - auksciau bambos neissoksi. O kaip pavadinsi reikala, kai automobilis perkamas lizingo budu? Ne sokimas virs bambos? Kiek litu turi, uz tiek ir pirk, neturi daugiau, nepirk tai ant ko neuzdirbai. Liudni reikaliukai su tavim tamstele garuoji kaip turi but
Lizingas yra visiškai normalus ir visame pasaulyje naudojamas dalykas. Uždirbti - uždirbu, bet tris metus juk nelauksi kol sukaupsi tą sumą, o pirkti seną trantą - nesąmonė.
Citata:
Pradžioje rašė eSaS View Post
tai pagal opel777 puse svedu dalbajobai kad vazineja su naujom lizinginem masinom
Prie ko čia pagal mane? Kur aš sakiau, kad lizingas yra blogai? Čia ne aš, o kai kurie forumiečiai šneka, kad geriau pirkti mašiną už tris atlyginimus - seną laužą, negu imti lizinga keliems metams ir pirkti kur kas naujesnį... Tai va. Net ir turtingieji švedai perka automobilius lizingu, tai jie irgi neuždirba pakankamai? Lizingas pagreitina procesą, bet ne duoda išmaldą nusipirkti automobilį, nes viską ir dar daugiau reikia grąžinti.


Paskutinį kartą redagavo MB777; 2011-10-17 19:30 val.
MB777 neprisijungęs   Cituoti