View Single Post
Old 2011-11-25, 00:56   #163
mikis

Statusas: Banned
Gyvenamoji Vieta: Scotland

mikis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę mikis per Skype™

Standartinis

a sakai zmogelis viena masina pirko, t.y. turi ? turedamas seima? ir tiek planu daro turedamas tik viena masina? o tai su kuom jis tada i darba vaziuoja ar tapacia seima pasivezioti kur nors? su truliku?

Citata:
Pradžioje rašė MBLORINSER View Post
Citata:
Pradžioje rašė mikis View Post
tokios knopkes nznau :-) ir tavo postas labai jau kreivas, tau niekas neiaskina kad nepirk alaus geriau nusipirk pieno uz tuos pinigus, nepirk cigareciu uz tuos pinigus nusipirk geriau vitamino c bonkute, ar vilnoniu kojniu punciaka pas mociute turgui.

nu kolegos ko parinates? smagu kad zmogus turi hoby visi mes juos turim. as tik uz tai kad jis idetu ta varikly butu labai pagirtina. bet cia ne dvieju savaiciu projektas. Tik norejau pasakyt zmogus turi vaika kaip zinia sis automobilis nelabai jiems veziot tinkamas. Ides vaikinas tiek meiles lesu ir savo brangaus laiko bus gaila kai sugalvos parduot, o mes to isgirst nenorim. Pas mane paty kieme stovi C124 ir kaip bebutu gaila su seimyna mes i jy neisitenkam koks w124 tiktu labiau.
kas liecia backa tai ir parases kad negros toki dalykai geriau kukliau ir link kuo geresnes kokybes, na nebent dar BUM CIK BUM CIK amziaus nepergyvene. man tai jau senai praejo.
Taigi laukiam naujausiu fotografiju su patobulinimais. Man labai patinka toki dalykai.
o tiesa mano draugas deda MB W210 3litru dyz varikly i Kregzde. planas nemaziau 450ag pradziai. va cia tai isukis ka manot pavyks? ( http://www.facebook.com/media/set/?s...0794296&type=3 )
nezinau gal rodys linka jums. gal zmogus susidomes tokiu varijantu pas jy i kupa lengviau tilptu viskas.
donora pirkau Airijoi uz 650 euru turbut net nepamenu plius parvezimas i LT 550eur.

mikis neprisijungęs   Cituoti