View Single Post
Old 2011-12-05, 16:10   #6106
Edgis

Edgis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

Edgis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Edgis per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė MB777 View Post
Tai gali būti ir su limonu žmoniška jei servise ją prižiūrėsi, mylėsi, bet kaip šita atrodo, tai sunku net rasti nesugadinta detalę... Sparnai, buferiai sulankstyti, subraižyti, salonas sudrožtas... Čia jau ne apie ištepimą kalbama... Pažiūrėjus 6 foto ir į vairuotojo sėdynę, tai greitai pro šoną visas jos turinys pabirs turbūt, o tokie dalykai nuo neplautų rankų nepasidaro...
Kiek man teko matyti auto iš Italijos, Prancūzijos, Ispanijos, tai sveikais bamperiais retai būna, ypač iš Italijos ir Prancūzijos. Salonas lieka salonu, nėra baisiai sunkiai pakeičiamas dalykas. O jei aš pašalinu visus įbrėžimus, sutvarkau saloną ir t.t., bet palieku, sakykim, 380k km ridą. Kaip tada vertinsi ją? Jei neliks jokių sudevėjimo požymių, tik skaičiai spidometre?

Back in da house: 201.128
Daily driver: Chevrolet Trans sport aka Fake Taxi
Naudotos MB dalys (Šiaulių regionas) tel:; Edgaras tel: 867635773 Gryša tel: 868631990
Picų išvežiotojas su plafonu ant merso ir užkietėjęs teoretikas™

Aš visada branginsiu išankstinę ir niekuom nepagrįstą nuomonę, kurią apie jus susidariau.
www.sidabrostrele.lt Mercedes-Benz automobilių ir sunkvežimių remontas bei prekyba naujomis dalimis.
Edgis neprisijungęs   Cituoti