Citata:
Pradžioje rašė cvixas
Perdariau todel, kad nenorejau ten zaistis su tais air'matic, nes reikia kalibruoti ji del zemumo, man nepatinka standartinis mersas, jis turi buti siek tiek zemesnis, o tada galima jau is jo paspausti ir daugiau... + del vaziuokles, zinau dabar, kad nebus jokiu problemu su amortikais, nesukris, nesuges, visada stoves tokiu auksciu koki pasidariau, nepriklausomai nuo oro salygu, manau mano vaziuokle man yra geresne ir tobulesne mano tolimiems planams, siauliai netiki kad gali w220 geriau atrodyti uz mano buvusi w140, nes visi pamate nebeturejo ka pasakyti, o as manau, kad w220 dar geriau atrodis, ce tik tarp kitko.. as manau, kad eitu ir tau persidaryti, pas mane irgi is pradziu mete abs ir nebeveike stiprekas, buvau issigandes.. bet po atidaus perziurejimo, pastebejau, kad amortiku ir abs dacikai jungiasi atskirai, tik jie yra sujungti ir atrodo kaip viena detale.. juos atskyrus ir sujungus abs dacikus, viskas atsistate i vietas
Dabar vaziuoju gatve zemas su w220 ir jau dbr sulaukiu daugiau demesio, tai kas bus pavasari... 
|
tereikejo reguliuojamas traukes pasidaryt jei norejai zemesnio, butu kainave 100lt, butum galejes nuo dugno slifavimo iki kokio nori aukscio pasidaryt, plius butum turejes keliais centimetrais aukstesne padeti suknopke, 3 ketumo padetis. pvz as susizeminu kiek ratai leidzia vasara ir dar turiu papildoma pasikelima, o ziema traukutes patrumpinu su rakteliu ir pakyla masina masina i kokia noriu padeti... o svarbiauia butum turejes komforta kas priklauso tokiai masinai. cia pats baisiausias koks imanoma fail'as - isimt airmatika, isniekinta masina net bloga daros kai pagalvoju... tik jau nelakstyk nes pavojinga su tokiais perdarymais vaziuot