Citata:
Pradžioje rašė Tomskis
supranti samagonai, kad ziurint pagal darba, tai darbo gal ir nedaugiau tvarkyt audine, bet kai reikia pirkti tarkim mersui sarnyra uz 60lt, o audinei visa trauke ar sake ar kaip ji ten vadinas uz 300lt, tai tame skirtumas tik ir jaucias. kur mersui prieki perrinksi (sarnyrus, traukes, stabilizatorius) uz 500lt su darbu, o kur audinei uz 1500lt.
|
originalaus mersinio sharnyro niekad nenupirksi uzh 60litu. taip pat ir audinei,gali visa 12 traukiu komlekta nupirkti uzh 120€ (aishku made in romania), bet tai nereishkia,kad ishlaikymas brangesnis. Puikiai zhinau,kaip atrodo merso vazhiuokle (jei dar ir gala su 1000 traukiu priskaichiuoti) ir kaip atrodo audines vazhiuokle. Jei ne ta pati kaina,tai tikrai,kad nieko brangesnio nematau,nei tvarkyti prieki audines, ar visa merso vazhiuokle. Man vis dar atrodo,kad tai ishustas burbulas.Pvz.uzh A6,kai paklausiau servise,uzh kiek pakeis visas traukes (jau mano supirktas),paprashe 120€, mersui mano C124 tikrai niekas neapsiimtu uzh tiek doleriu pakeisti visa vazhiuokle,-butu minimum 400€.
|