Citata:
Pradžioje rašė simaso
kiekvienas turi savo nuomonę. mano nuomonė yra tokia, kad mb universalai yra labai geras dalykas, nes jis yra toks pats komfortiškas kaip ir sedanas, toks pats prabangus ir daug praktiškesnis, nes gali daug ką susidėt ar pasivežt, kaip sakant viskas viename. dar džiaugiuos, kad turiu ne sedaną, nes universalų daug mažiau gatvėse matau, šioks toks išskirtinumas. ir šiaip padarius dropą ir uždėjus gerus ratus, daug geriau atrodo, nei koks sedanas. kupė tai atskira kategorija, tai mašiną skirta tik pasivažynėt, nors kiti važynėja ir kasdien. su mano poreikiais, ts yra neimanoma ;] ir išvis, man labiausiai patinka džipai ;]]]
|
Realiai tas "Mercedes-Benz komfortas" yra gana išpūstas reikalas. Uždėk ant kokio BMW E39 ar kitos mašinos (tokių pačių matmenų) 16-inius ratus ir važiuos ne ką kiečiau už mersą. Universalas niekada nebuvo ir nėra prabangus. Tai mašina vežioti vaikus į mokyklą, šunį į kirpyklą ir t.t. Susidėti viską ir nusivežti? Ne baldus ir lentas su mersu vežioti reikia. Nepagalvojai kodėl tų S210 universalų taip mažai gatvėse? Ferrari irgi mažai gatvėse, bet jos brangios, o S210 - ne, taigi? Paprasta: nieko gero iš jų lyginant su W210. Daug geriau atrodo negu sedanas? Jau labiau nusišnekėti neįmanoma turbūt. Dar mikriukus sulygink su sedanais...  Kupė yra per akis trim žmonėms (trečias aišku vaikas) ir tiems, kurie savo mersais lentų ir baldų nevežioja. Užteks tą savo vieną baisiausių kada nors pagamintų mersu ginti.
Citata:
Pradžioje rašė artez
|
Atsiimu savo žodžius, kai pamačiau kaip jis be tos juodos plonkės ant galo atrodo... Kad tokius E klasės universalus gamintų...
Citata:
Pradžioje rašė sapnelis
Man tai keistas kažkoks CLS universalas  išsidirbinėjimas 
|
Realiai ištikrųjų reikėjo geriau E klasę su tokiu dizainu pagaminti...
|