View Single Post
Old 2012-01-15, 17:14   #376
mariukaz

mariukaz's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Vilnius - Ukmergė

mariukaz is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
nepamiršk dar vieno dalyko - jei pirksi mašiną be registracijos LT tai dar papildomai kainuos panašiai tiek:
1. Registracija, numerių indentifikavimas, tech pasas, valstybiniai numeriai 120 Lt
2. Draudimas (priklausomai nuo tavo kaip draudiko kategorijos D1 - D6)
3. Techninė apžiūra 42Lt + nenumatytos išlaidos remontui ir pakartotinei TA
4. Signalizacija 250 -1000 Lt pagal skonį. Šiaip reta įvežta mašina turi signalizaciją

Žodžiu minimum 1000 Lt teks pakloti papildomai prie mašinos sumos, jau nekalbu apie tepalų ir diržų keitimus.

Dažna žmonių klaida, kai perka mašiną išleisdami maksimumą savo turimo biudžeto negalvodami apie papildomas išlaidas po pirkimo
situ islaidu i pirkinio suma neiskaiciuoju
Draudima turiu dar nuo merso, kas liecia signalizacia, manau beprasmis dalykas, jeigu nuspres pavogti - signalizacija nepades, esu mates kaip paneveziokai ant vadinamojo "slipso" vilko kaukiancia A6 Yra kitu apsaugos priemoniu, bet jos greiciau skirtos ne uzkirsti kelia vagystei,o greit susirasti masina.

Citata:
Nznau kuo tas pezo tau demesi kelia? bet jei jau ziuri oktavia, tai kodel neziuri audi a4 arba pasat? aukstesnio lygio vidaus detales, nei toj oktavijoj ir graziau ziurisi tikrai. Jei pradesi svaisciot apie vaziuokle, tai nezinau..
ar esi vaziaves su 406? Man asmeniskai jis laaabai patiko: minkstas, tylus ir komfortiskas. I octavia ziuriu nes jos remonto kainos nedideles, o kuro sanaudos mazos. Passato ir A4 sanaudos panasios, bet remontas brangus, be to tos masinos yra pervertintos musu runkoje, kaip beje ir Octavia. Kas liecia mazda yra viena silpna vieta - rudys, visa kita ok. Mano kolega parduoda A4 66Kw, apie jo masina zinau viska, bet pirkti nenoriu, tiesiog nepatinka

Citata:
O perkant mašiną iš lietuvio, tiek pat reikės remontams, nes būkim realistai, lietuvis geros mašinos neparduos Išimčių yra aišku, bet 90% pardavėjų galioja tai, ką parašiau...
manau apskritai pirkimas yra loterija, pagelbeti joje gali apziura normaliame servise...

Mano buves E320.. ech..

mariukaz neprisijungęs   Cituoti