Tema: cls 2005
View Single Post
Old 2012-01-21, 11:47   #36
wolf.security

wolf.security's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: London

wolf.security is on a distinguished road

Standartinis

Sveiki visi, ivyko permainu pas mane auto parke.. taigi nuo pradziu, jau senai masciau apie CLS pakeitima kazkuom solidesniu ir cia nusisypsojo man proga. Gana neblogai pardaves sportini "banana" isigijau keleriais metai naujesni w221 320cdi long 2007m. aisku toks variklis nebuvo mano svajoniu taciau tenkino kaina (tik pora stukeliu daugiau) ir privalumai. MB S turiu vos tik antra diena todel ispudziai pakolkas labai dziuginantis, didziulis konfortas, prabanga, solidumas visko ko reikia ir ko nereikia ratai nedideli, variklis negalingas todel galima palengva ir minkstai "cruisint". Tiesa vairuotojo sedyne vos vos pasidevejusi nors rida apie 140 tuskt km (80k myliu) cls nors ir senesnis bet salonas atrode kaip naujas. Ir siep jis dar toks murzinas be vaizdo, manau reiks prasivalyt kada gal koki ratlanki didesni uzmauti beje dar nezinau ar privalumas bet jis yra prailgintas (long) atsisukant i gala jautiesi kaip tunelyje, tos sedynes taip toli ir seip geras jausmas vairuoti MB S (kaip is tos dainos kai vairuoji silke dziaugiasi sirdis, vokiska kokybe niekad nesuklys)

Paskutinį kartą redagavo wolf.security; 2012-01-21 11:52 val.
wolf.security neprisijungęs   Cituoti