View Single Post
Old 2009-03-11, 23:45   #6
driuliauskas
 
driuliauskas's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2009-01-05
Gyvenamoji Vieta: Spalding, UK
Pranešimai: 2,751

driuliauskas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę driuliauskas per Skype™


Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
O tai kiek kainuoja tokie patvarkymai tu rudziu? Ir siaip, dazniausiai tekdavo vazineti su audi, tai budavo a6, a8, tai kazkaip net nezinojau kad rudyja vokiskos masinos, galvojau tik civikai ir kiti lauzai parudyja po ziemos, tai net nesu gilinesis apie tuos rudyjimus, galvojau manes tai niekada nepalies, nes patinka tik aukstesnes klases, ir markes automobiliai, bet pradejau ziurinetis w220, ir vat prasidejo tokie dalykeliai. Tai taip isivaizduoju, jei w220 pradeda is arkos lyst rudys, reikia tvarkyti ir dazyti visa galine arka, nu ir automatiskai dazu neatitaikysi idealiai, ir siaip tas patvarkymas, kiek esu girdejas jei rudyja masina, tia jau masinos nebera, nepades niekas.. Na idomu, kaip jus tvarkotes, ir ar is tikro imanoma gyvent su tokia automobilio yda?
na su w220 nesu susidures tai kaip ir negaliu nieko pasakyti. o wa apie 124 jau sis tas. masinos tikrai atsparios korozijai. jei tinkamai priziuresi. faktas kaip blynas kad uzdejus pletesnius ratus kencia arkos. ne tame reikalas kad ratas siekia. bet del atsimusanciu akmenuku kurie pazeidzia apsaugini sluoksni. tulas lietuvis pasakys jei ratai prisisuko vadinasi tinka. juk specialistai ir inzinieriai netam suko galvas kad mes galetume y viska spjauti. mano nuomone vienareiksmiska jei pas buvusi sawininka rankos is siknos isauge tai jau nepades net rimciausi antikoroziniai padengimai.
tvarkymas paprastas pamatei akmenuko ymusima ant arkos ar ant kapoto iskarto psveiti sutepi geru pabreziu geru rudziu surisejupalauki kaip rekomenduoja gamintojas (o ne ai uzteks) nuriebalini kaip priklauso ir dedi dazu taska. laiko simta metu numojimas ranka ir pasakymas ai rytoj netinka. pastebejus pazeidima veiksmu reikia imtis is karto atsizvelgiant y musu lietuviska klimata

driuliauskas neprisijungęs   Cituoti