Citata:
Pradžioje rašė mikis
veislinis tai su dokais turi omeni?  ) ar veislinis veislinis?
na 300 nera labai daug  tikejaus didesnes sumos
|
iš veislyno su visais kilmės dokumentais 
na, aš niekada dar nebuvau pirkęs jokio gyvūno, ir tai dabar labai reikia prižiūrėti, kad neužsilenktų tie, kad ir 300lt
Citata:
Pradžioje rašė pucenas
Yamato geras "rainius" man akys lb patinka situ  kai savo zigma pirkau tai irgi rinkausi tarp sitos veisles ir britu  pasirinkau britu (irgi aisku ne is veislyno, tai kiek jis ten anglas vienas dievas zino) todel, kad snukutis trumpesnis ir man kazkaip graziau atrodo suauge  mazi tai jie visi lb grazus. Edgaras kaip tavo toki turi ir bahura, galesit supazindinti 
|
šitos dabar akys dar mėlynos, bet ateity turi būti žalios, motinos akys tai gražios, ne pageltę
su Edgaru taip pat jau kalbėjom apie tą supažindinimą, bet jis sakė, kad giliukus rėžt jau suplanavęs, neva ramesnis bus, o mes irgi sakėm, kad sterilizuosim, kad neparsineštų kada lauktuvių nuo kokio katino iš patvorio  )
Autoserviso paslaugos, diagnostika, patikra, važiuoklės bei pavarų dėžių remontas, žibintų remontas bei restauracija
|