Citata:
Pradžioje rašė Finalfour
Bet matai, tas saltis tiesiog zudo bet kokia technika, ir nauju auto gamintojai nuo to saugo ir prideda apsaugu, kad nekiltu noras daryti absurda - kurt auto prie -30 ir taip trumpint, ziauriai beja, jo resursa. Ka, mano w211 kruva eroru siaip, del neprieziuros ar kaprizo? Ne, tiesiog -30 yra baisus blogis, ir blogis viskam, ar senam golfui, ar naujausiam lexus. tik lexus ispeja ir pasiuncia teve, mazdaug nesizudysiu as ir varyk truliku, o senas golfas aukojasi ir zudo save tam, kad teve nuvest i darba 
Nemanau kad gamintojai is mandrumo neleidzia kurt prie -30. Ka, garsai po kapotu mieli ir malonus kai pakuriat savo auto sieme speige?
|
Neee, išleidžiu mašinai sakykim virš 150k Lt (Toureg atveju) ir turiu kviesti taksi, nes ponui Liaudies vėžimui su Afrikos genties pavadinimu yra per šalta? Tai gal aš pasiliksiu ties tai senesniais modeliais, kuriuos galiu užsikurt ir ramiai važiuot. Šiandien Šiauliuose buvo -28 ryte (mano Mažylis dar skersvėjo šaldomas buvo) ir užsivedė be problemų. Jokių pašalinių garsų (išskyrus įtempėją, kuris šneka jau kokį mėnesiuką) negirdėjau, pašildžiau normaliai dėžę ir išvažiavau.
|