Vidaus foto neturiu kol kas, bet pasitaisysiu, jeigu ispuls laisvesnis savaitgalis padarysiu fotosesija kokia nors, tikiuosi sestadieni jau uzsideti acr222, atejo remelis,liko nudazyti ir voila,registruojam!
Auto pirktas lietuvoje jau parvarytas is usa.
Del antgaliu, na siaip teoriskai galime pasamprotauti. Galbut ir gali kazkiek, labai labai minimaliai itakoti garsa, taip manau del to kad: tarkime orginalus antgalis yra tiesiog 50mm apvalus vamzdis,tai jeigu detume antgali ovalo formos,arba kaip elipse kokia buna,pro ji einantis garsas butu itakojamas antgalio formos ir to pasekoje, galbut 1% ir galetu pasikeisti garsas.
Bet cia tik samprotavimai, realiai nemanau kad butu jauciamas skirtumas,is kitos puses nebandziau keisti antgaliu ir stebet ar keiciasi garsas, jei zmogus sako kad jaute skirtuma,tai gal ir jaute,nebuvau nemaciau,nera reikalo pyktis.
As netikejau kad perdaryti bakeliai gali taip pakeisti garsa, septintukas gan tylus buvo, uzmynus pasigirsdavo riaumojimas ir tiek, po bakeliu perdarymo, iki 2k apsuku buvo toks zemas garsas salone,bet neerzinantis,duslus,o jau vaizuojant kai uzmini....pasaka! geriausiai kadanors isleisti 1600lt turbut
Kazkas prase video kaip uzmynus garsas budavo, turiu kelis video, bet turekit omeny kad visi video daryti su telefonu,tai 3d efektu nesitikekit
Del duju tai neplanuoju deti, visu pirma nes tiesiog neapsimoka man, su sia auto i metus manau prasuksiu nedaugiau kaip 6000 km, tai realiai jos tik po dvieju metu ant nulio atsistos. O antra, tai kaip ir kazkas sake,kam cia gadinti ta motora,,psihologiskas isitikinimas galbut cia daugiau,mazai kuo grystas,bet be duju as ramiau miegu. Sis auto toks kaip hobis gaunas man,megstu tobulint,kazka pasidaryt auto,vazinetis naktimis gatvemis, tiesiog kaifas man,tai kam ji dujomis gadinti

Kas liecia m5,tai nenustojau svajot apie ji, tikiuos kad kita met pavyks isigyti ir m5, kiek domejausi tai mane suzavejo ta masina, 5l motoras su 400 ag ir mehanine deze,be elektroniniu nesamoniu.. das auto!