Citata:
Pradžioje rašė jonukas2
kai as nuvazavau ir sakau saudo mano mersas sako ir saudys ir nevaziuos imk lauk tai as jam dabar galiu i veida spjauti uz tokius zodzius
sakau idek man klapanus tie kur nuo saudymo i isiurbimo kolektoriu jis sako cia daug darbo neapsimoka .tai po to gavau nr tokio zmogaus kuris tvarko tik mersus  nuvazavau sakau taip ir taip sako nera cia problemu sureguliavo viska kaip bitele dirbo po 1000km atvazavau dar pareguliavo ir nebuvo problemu. saltas is puse abaroto uzsivesdavo ant duju ir dirbo tolygai tylai grazai as su dujom nuvazinejau jau 90 000 su savo 2.3 motoru eina gerai tik po miesta man 25ltrus duju ryja o autostradoi 12ltr nes pas mane visad muzika kalbasina ir generatorius nuo 3.0 stovi tai kuro sanaudos isauga nesveikai
-------------------
ir tie dujininkai tinginai yra kaskokie tingi viska regulioti pasiknisti jiem geriausai i golfus audines dujas deti ir vargo nertureti
|
Sveiki, zinau kad tema sena, bet man vistiek idomu kur tuos klapanus istatyti? Tas kolektorius nera toks kaip pas audiniu, nemaciau lygios vietos. Nulauzus viena matuokles lekstele kitos nenoriu nulauzt  Kai keisciau ir isistatyciau klapaniukus, butu lengviau visai sistemai
|