View Single Post
Old 2012-02-18, 09:35   #42
simaso

simaso's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

simaso will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Feibis View Post
uz 20.000 apie mersa geriau negalvot
gyvenime manau nepirksiu merso, nebent g klase. tarpe tarp 1998 ir +- 2008 metu mersas kokybe nepasizymejo. yra perdaug nereikalingu bloku, visokiu nesamoniu, kurios neatnesa tiek komforto, kiek kainuoja taisymas. nepirksiu niekad daugiau merso senesnio nei 2-3 metu. kalbant apie dzipus, Ml'ai pries x5 nusileidzia viskuom. tiek pravazumu, tiek varikliais, dizainu.
uz tokia suma pirkciau lexusa. Man paciam lexusai is isvaizdos nelabai patinka, bet jie yra 2 kartus geriau ir patvariau pagaminti negu mb. del to nepasigincys niekas
kur tu nori su tuo Ml ar X5 važiuot, kad tau taip aktualu pravažumas ? X5 gerokai brangesnis nei ML feisliftas, varykliai geri pas juos, bet dėžės prastos. dizainas skonio reikalas, man pvz nepatinka, kad jų pilna yra ir apskritai bmw pilna, kaip ir audi. yra strapsniukas kažkur, kad buvo pavogtas X6 vokietijoj ir lietuvoj prie lenkijos sienos nušoko nuo kelio į pusnis ir nebeišvažiavo, tai vairuotojas pabėgo palikęs... baikit tokias nesąmones šnekėt, kam reikia pravažumo tas džipą perką, o ne prabangų parketinį. buvo kalbėta su vienu ML savininku, tai jis pasakė, jog nėra prasmės mokėt daugiau už x5, nes tą patį važiuoja ml'as, o jis turėjo nefeisliftą su amg apdaila.
Citata:
Pradžioje rašė Arturas View Post
Netikiu, kad facelifte MLe pasikeitė pakaba, kad jis jau taip minkštai važiuoja.. Aš važinėjau su tikrai tvarkingu MLu ir jis yra LABAI KIETAS. O kad salonas facelifte surinktas geriau - gali būti.
esu girdėjęs, kad pirmieji ml'ai siūbuodavo ir kietos mašinos, bet apie feisliftą to nesu girdėjęs, o dabar ir pats įsitikinau ;]

Paskutinį kartą redagavo simaso; 2012-02-18 09:42 val.
simaso neprisijungęs   Cituoti