Citata:
Pradžioje rašė liudas777
Eilinį kartą tas pats vyksta...  tik neseniai buvo kalbama, kodėl Lietuvėlėj tokia prasta padėtis, kodėl neimama kitų šalių patirtis. Ir tik nori priimti kokį gudresnį įstatyma iškarto atsiranda tokių kur paranoja daro iš naujovių. Čia tarp kitko autizmo požymis. Bus protingai suformuluotas įstatymas ir jokie pareigūnai nestabdinės visų mašinų iš eilės ir neprašinės atidarinėti kapoto ir stabdžių netikrins. Bet pamatę lempas šviečiančias į dangų ar duslintuvą nuo kurio dreba stiklai net mano mašinoj tai ir atims tech apžiūrą ir labai gerai. Aš tai labai už tokį įstatymą ir manau kad jis tikrai į naudą, blogiausiu atveju išryškės kokia problema, kurią taip pat išspręsime.
|
Labai tesingai. Nors kaip jau minejau, galiu ir pats nuo to nukenteti, del savo tamsintu langu, bet esu vis tiek uz istatyma, nes ziuriu siek tiek toliau savo subines. Na gerai, jei jau toks reikalas bus, nusilupsiu tuos langus, nors ten tik vos vos tamsinta, bet istatymas yra istatymas. Taciau jei tuo paciu tarkime visus asilus su kinietiskais ksenonais nelesinese farose isgaudys, bus labai gerai. Arba policininkui nustatyti, kad ant gezo bimbalo su R19 ratais uzmautos padangos su 0.5 mm protektorium irgi spec. mokslu nereikia.
|