Citata:
Pradžioje rašė Ricard
isgeriau 0.5 utenos melyno , suvalgiau dvi porcijas koldunu , pasedejau prie kompanijos dar apie valanda , poto dar kol iki masinos daejau,lauke ~ -13 . nu ir pagavo mane prie rasu kapiniu . Pirmiausia dave papust kazkoki maza paprasta alkotesteri,kuris kaip as suprantu rodo ar bent kazkiek geres,poto manes paprase eit i ju masina patikrint ant ,,rimto'' alkotesterio,bet sakau gal susitarsim , sako rodo ant pirstu jog be 5simtu net nekalbes,sakau neturesiu tiek,jie sako eik i masina pagalvok,nuejau i masina(buvau su pana ir draugu) tai surinkom 280lt ,nuejau pasakiau kad turiu tik 280lt,paeme ir issiskyrem  Turbut savaite be nuotaikos buvau  bet ka padarysi,toks jau gyvenimas 
|
Neitiketina... po dvieju porciju koldunu ir po valandos... Tas rimtas alkotesteris butu roddes 0.0. Nebent fiziologija pas tave keista, visi mes skirtingi esam ir alkoholi skaidom skirtingai. Nes jei tik isgeri sedi ir vaziuoji, tada gali ipust, bet ir tai, mentam pasakai, ka tik geriau bokala alaus ir palaukime 10 min, jie privalo palaukti, taisykles tokios yra. Jei po 10 min vis tiek iputi, tada jau problem.
Esu mates ne viena desimti pavyzdziu, kai zmones ikala 2 bokalus 5 % alaus, pasedi 30 min, uzkanda ir vaziuoja. Ir ipuca 0.3-0.4, dazniausiai 0.1. Kad po bokalo kas ipustu daugiau nei 0.1 nesu girdejes, nors musu strukturoje "gerimas uz vairo" istoriju tiek prisiklausau ir prisiziuriu, kad galima romana rasyt.
Manau 90 proc. tikimybe, kad tiesiog be reikalo suselpei mentus  Ir jie manau puikiai zinojo, kad tas ju rimtas alkotesteris rodys nuliukus, del to ir siule tau masinoj pagalvot dar
|