Citata:
Pradžioje rašė Finalfour
Siandien pastebejau, kad pas mane galiniame stope, kuris yra ant bagazines dangcio, jau gal kazkur puse ledu nebedega. Gal ziemos netlaike  Tai va, kokie varinatai - keist ji visa, ar yra kas gali tik ledus perdegusius ilituot? Jei jei keist, gal kas suidure, kokios kainos situ dalyku, gal is ebay siustis? Pakeitimas irgi itariu ne toks paprastas, speju absyvkes bagazines dangcio ardyt reiks...
|
Pas mane nedega 3 mažiukai ledukai. Tos LED lemputės yra yra sujungtos blokais po kelias lemputes, todėl jeigu perdega- tai kelios iš karto. Kalbėjau su autoelektriku, jo nuomone ten kažką bandyt lipdyt ( panašiai kaip iš šūdo vašką) nelabai yra prasmės. Žinoma, bandyt galima, bet nėra jokios garantijos kad pavyks sutvarkyt. Labai jau preciziškas reikalas su tuo litavimu LED lempučių. Bet jau man taip autoelektrikas pasakojo, beja jis rimtas, todėl tikiu juo. Abšyvkes bet kokiu atveju reikės nuimt ar tu bandysi remontuot esamą ar keisi į naują. Kainos viso stop žibinto ne tokios ir mažos. Originalas kainuoja 430-470 litų. Kinietiškus LED tamsintus (jie kol nešviečia yra tamsiai pilko organinio stiklo spalvos) Lietuvoje pardavinėja po 320 litų. Jeigu reikalas neskubus ir gali šiek tiek palaukt- pirk internete Ebay. Ten paimsi už 230-250 tą patį, ką pardavinėja Lietuvoje, tik jau "užmesta" kaina.
|