šiandien vėl turėjau garbės pačiupinėt gražiai prižiūrimą MB W124.
Ryte eilinį kartą geriant kavą tepalų keitykloje (kur kartais ir klijentų sau pakabinu) žiūriu atvažiavo keistis tepalų labai gražus ir tvarkingas w124 (siaurom juostom ant durų) su 3 litrų dyzeliuku. Išlipo solidus diedukas, o aš gerdamas kavą jį pradėjau kalbinti ir girti jo tikrai akiai gražų MB. Ir bešnekant žmogus išsipasakojo, kad niekas neranda bėdos, dėl ko pastoviai šildo saloną. Panevėžio ale MB servise pasakė kainą remonto nuo 500 Lt, o vienas pasak senuko labai kietas elektrikas tik atjungė "kiaušinius" ir dar labiau nesuprato kodėl šildo ir pasiuntė senuką vos ne į silberį.
Pasisiūliau senukui važiuot pas mane. Jis labai manimi suabejojo, nes sako jau labai "kieti" ieškojo bėdos ir nerado, o jis sako aš 500 tikrai nemokėsiu.
Eilinį kartą patikrinus kiaušinius buvo viskas tvarkoj, o teko su lituokliu pereit per keletą kontaktų valdymo bloke ir viskas pradėjo veikti tame merse kaip ir priklauso. Paėmiau iš senuko už darbą 50 Lt ir net nusigandau , kai jis duodamas man pinigus pradėjo garsiai keiktis ir spjaudytis. Pradžiai net suglumau, kad gal mane pradėjo keikt, o jis pasirodo išdėjo į šuns dienas visus savo žinomus "kietus" Panevėžio elektrikus.
Paskui jam niekaip nebesugebėjau įrodyt, kad iš manęs nėra stiprus elektrikas, o tik žinau kai kurias MB ligas, o jis man savo - tu elektrikas ir nesiginčyk.
Dabar per gerą dūšią bijau, kad paskui galiu nuvilti savo gautą pasitikėjimą to senuko atžvilgiu, jei atvarys su rimtu gedimu
Paskutinį kartą redagavo ldalius; 2012-04-16 13:33 val.
|