Citata:
Pradžioje rašė vampyras
nusibodo gyventi? 
gal mes tiesiog per daug atsakinejam, ir per daug padedam. reiktu uzristi ta kilpa.
|
Nekreipk demesio, Vampyrai  Ir kilpos neuzrisk, yra kas labai vertina tavo ir Techo patarimus 
O del visko pasidarymo paciam - taip, tai grynas homo sovietikus . Yra juk geras posakis - neatimk kito darbo, nes kas nors atims tavaji. Ir man visai nekeista, kai amerkietis kvieciasi i namus elektrika, kad lempute pakeistu. Nes jis per ta laika gali padaryti savo darba ir uzdirbti piniguss kad apmoketi to elektriko paslaugas. Ekonomikos variklis. Vakarietiskos. Sovietiskos - lendam i duobe ir keiciam viska patys, sarnyrus, filtrus ir pan. Tik kazkodel visa sovietija su tokiu poziuriu jau seniai istorijos vadoveliuose. Ir aciu dievui.
As noriu daikta vartoti ir ji naudoti, ir kad jis man niekada negestu. Jei sugedo - nenoriu p.i.s.t. (lietuviskas istiktukas  ) prie jo  Ir man neteikia jokio kaifo tarkime filtro keitimas.
Taip, salono oro flitra pasikeisu pats, nes tai elemantaru visiskai. Jis po kapotu. Bet jei dar yra koks filtras ir bardacioke (nezinau ar pas mane toks yra, berods ne), tai aciu, tegul ji keicia servise.
|