View Single Post
Old 2012-05-01, 14:38   #9
virgis111

Statusas: Pastovus MB1 Narys

virgis111 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė vampyras View Post
patikslink sita sakinio dali.

p.s. jaigu tikrinsi optiskai (ne su testeriu) kai variklis jau apsaugos mode, jis jokios turbinos nevaldys.
Servize mane vis klausdavo ka reiskia netraukia, tai as aprasysiu, kaip as isbandau savo mersa:
sustodavau kelkrastyje (tinka ir autobusu stotele),
praleisdavau visas masinas, kad jiems netrukdyciau ir man netrukdytu,
spaudavau gaza iki dugno ir chronometra vienu metu,
variklis letai pasiekdavo max apsukas (jokio save mode) po to automatas perjungdavo pavara ir t.t.
Kai pasiekdavo 100km/h stabdydavau chronometra.
Kai netraukdavo laikas budavo apie 18s. Kai traukdavo <10s.
Atliekant si testa reikia laikytis tam tikru saugumo taisykliu:
1. Isitkinti, kad arti nera policijos
2.Nepradeti skaityti laikrasciu, kai atsibosta skaiciuoti laika.

Dar kol saltas tai atrodydavo, kad trauka yra, bet veliau jos nelikdavo.
Sustojus ir uzgesinus po to vel uzvedus, trauka kartais atsirasdavo, o dazniausiai ne. Is to padariau isvada, kad stumokliai, voztuvai, purkstukai (pries tai dar tikrinau) siurbliai turetu buti pakankamai geri, nes jei pvz. pradeges voztuvas tai jis jau nebeatsigauna.
Kadangi isvaziuojant is garazo labai gerai girdedavosi turbinos svilpimas tai net nepagalvojau, kad ji gali neisijungti vaziuojant. Servize aptiko gedima ne is karto, nes is pradziu lygtai gerai viskas, lygtai ne gerai, bet meistras paliko ilgesniam laikui veikianti varikli, tai po to is karto nustate, kad turbina isjungta. Pastate nauja oro srauto matuokle - nepadejo. Kompas klaidos kodo nerode, bet turbinos valdymo svirtele nejudejo, oro slegis nepakildavo. Pasikartosiu: kaltas buvo uzstriges EGR voztuvas.Tai tiek apie mano merso netraukima.

virgis111 neprisijungęs   Cituoti