Citata:
Pradžioje rašė Arturas
Bet kaip supratau, tau išėmė vožtuvą, nes pili maximumą į balioną? Aš irgi norėjau, bet sakė jeigu pilną balioną pripilsiu, reikės iš karto važiuoti minimum 50km, nes negalima laikyti max. Tai pagalvojau, kad tiek to...
|
niekada tokio dalyko negirdejau ir pas mane renualde buvo pilnas uzpylimas tai jokiu bedu.
Citata:
Pradžioje rašė Hunter
Tik toks, kad jeigu reikia tai zapaske gali betkada ismest ir vezti pilna bagazine daiktu. Idomu kokio dydzio balionas vietoj zapaskes telpa. O ir zapaske siaip nelabai reikalinga - komplektas sniuru + kompresoriukas, nebent ilga kelione
|
nu ne zapaske reikalinga visad, gali but tokia skyle kad kompresorius nepades, arba jei kalsi i koki borta ir panasiai, tegul jinai geriau buna.
Citata:
Pradžioje rašė pucenas
Nepasiseka rasti tamstos komentaro kaip tu irodinejai, kad dujos ir benzas trauka skiriasi  o as sakiau, gal ir skiriasi, bt as to nejauciu  o db kaip pats rasai  )))
|
siaip labai nuo duju dar priklauso, bet atn mano paskutines ne didelio litrazo masinos su slanginemis dujomis tai jautesi skirtumas o cia nesijaucia, tai net ir nzn dabar
va balionas
Paskutinį kartą redagavo woodoooo; 2012-05-11 22:45 val.
|