View Single Post
Old 2012-05-11, 22:37   #335
woodoooo

woodoooo's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

woodoooo will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę woodoooo per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Arturas View Post
Bet kaip supratau, tau išėmė vožtuvą, nes pili maximumą į balioną? Aš irgi norėjau, bet sakė jeigu pilną balioną pripilsiu, reikės iš karto važiuoti minimum 50km, nes negalima laikyti max. Tai pagalvojau, kad tiek to...
niekada tokio dalyko negirdejau ir pas mane renualde buvo pilnas uzpylimas tai jokiu bedu.
Citata:
Pradžioje rašė Hunter View Post
Tik toks, kad jeigu reikia tai zapaske gali betkada ismest ir vezti pilna bagazine daiktu. Idomu kokio dydzio balionas vietoj zapaskes telpa. O ir zapaske siaip nelabai reikalinga - komplektas sniuru + kompresoriukas, nebent ilga kelione
nu ne zapaske reikalinga visad, gali but tokia skyle kad kompresorius nepades, arba jei kalsi i koki borta ir panasiai, tegul jinai geriau buna.
Citata:
Pradžioje rašė pucenas View Post
Nepasiseka rasti tamstos komentaro kaip tu irodinejai, kad dujos ir benzas trauka skiriasi o as sakiau, gal ir skiriasi, bt as to nejauciu o db kaip pats rasai )))
siaip labai nuo duju dar priklauso, bet atn mano paskutines ne didelio litrazo masinos su slanginemis dujomis tai jautesi skirtumas o cia nesijaucia, tai net ir nzn dabar

va balionas

Paskutinį kartą redagavo woodoooo; 2012-05-11 22:45 val.
woodoooo neprisijungęs   Cituoti