Citata:
Pradžioje rašė Apple
Nu bet tu ir laimės kūdykis  tas commandas apie 1 500 LT turetu kainuoti  ir ten navi bloko jokio gale nėra, ten viskas integruota viduje. Yra HDD į kurį įsirašo žemėlapiai ir t.t. jis liečiamu ekranu. Su pajungimu gali būti reikalų, bet jei už 300 pinigų atiduoda, tai dar kokį 100 LT sumokėti už pajungimą nebėda. Jeigu nepirksi - sakyk man aš iškarto paimu 
|
Tai as is viso netikiu, sakau gal zmogus ka maiso  Kolega artimiausiomis dienomis vaziuoja ten, tas srotas 100 km nuo vilniaus, tai paims. Man nesvarbu kiek bekainuotu pajungimas, kai pacio irenginio kaina 300  Beja, bagazineje yra kazkokie blokai, tas senis sake. Tai sakau, lupk tuos blokus, 50 lt damesk ir bus ok  Net neidomu kas ten per blokai, kai kainos tokios, pritaikysim, reikia nereikia 
Pas mane dabr stovi tas paprastas audio 20 gaidziuks, tai pajungt gal ir bus ka veikt, bet manau iveikiama.
To zmogelio kai klausiau ar turi commanda 2003 metu mersui, jis taip nusimine, sako ne, ir su viltim paklause, o gal nuo 2008 tiks?  Rimtai, galvojau pasigirdo
|