Citata:
Pradžioje rašė vanix
uz ka ten 300 eur man idomu  na pas mane be galinio bakelio lyg ir graziau skambejo, tik sakau neverta prasidet, nes CL500 mano manymu turi tyliai vaziuot, ypac tas garsas trukdo autostradoj vaziuojant. Nuo sviesoforo siek tiek daugiau uzmini ir pagal garsa atrodo, kad jau dugna spaudi
SL'ui gal ir labiau tiktu tas ismetimas  siandien mieste maciau ML63 AMG, va ten tai garselis, gamyklishkai nerealiai skamba, nereikia nieko isradinet 
Audriau, gali tesiog graziai nupjaut ta galini bakeli, ji paliekant kabeti, t.y. nupjaut vamzdius nuo vidurinio bakelio. Ir pavazinet taip viena diena, jei patiks garsas, galesi normaliai isvest tuos vamzdzius iki galo jau be galinio bakelio. Butu pats pigiausias ir paprasciausias budas 
Ypac man patiko tas Brrrm uzsivedant 
|
Vienintelis minusas tu bakeliu pjovimo, tai kad gali prailgti kelione iki pajurio, jei ismetimo garsas labai ausi res  kitas menesis kiek laisvesnis nusimato,tai tikiuos kazkaip issprest sita klausima.. esamas garsas grazus, bet kaip Feibis sake, turi mynti dugna kad galetum isgirsti ta grazu garsa..
|