Citata:
Pradžioje rašė pauliukas
Tai tau pirmiausia siulau pradeti nuo saves. Pasistenk, kad lietuvoj butu geriau. Niekas cia nepletkina kaip kaime. Jei tu izvelgi kazkoki pletkinima tai pataisyk mane. As tikrai nesupyksiu. Eina normali diskusija, niekas is musu neliepia vazioti prie prezidenturos piketuoti ar vaikyti piketuotoju. Jei tau kas kliuna, tai tu kaip protingas zmogus gali tiesiog neskaityti. Jei tu galvoji, kad mes skundziames tai labai klysti. As del saves ramus, nes as stengiuos, kad man butu geriau gyvent. Jei tu nesistengi tai cia tavo problemos.
|
Tai ko tu čia iškarto kažkokius asmeniškumus įžvelgi? Ir iš karto liepi man labiau stengtis, nors nežinai nieko kiek aš stengiausi ir ką aš darau. Aš pasakiau bendrai, kad tokios temos yra mažų mažiausiai kvailos ir yra tikrai įdomesnių dalykų apie ką pašnekėti. Pataisykite jei klystu, bet visas jūsų išprusimas apie visą šitą skandalą atėjo iš žiniasklaidos, tai kaip jūs galite remdamiesi tokiais subjektyviais šaltiniais teigti kaip yra ir kaip turi būti toje byloje. Yra tam paskirti žmonės, jie gauna atlyginimus ir jie sprendžia šias bylas. Jeigu, kalbėtum apie neskaidrius teisėsaugos sprendimus tai prašom pateikti daugiau pavyzdžių, nes kolkas visos šitos kalbos tai man nieko daugiau neprimena, kaip tik bobučių pletkus.
|