View Single Post
Old 2012-06-14, 08:16   #9
PetrasR

Statusas: Ištikimas MB1 Narys

PetrasR is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Apple View Post
Aš kodų netikrinau ir jau senus amortikus išmečiau. Kai pirkau - sakė SACHS gera firma, o kai pakeitė, tai sakė, pas tave tokie patys amortikai ir stovėjo gamykloj sudėti. Mačiau pats, kad ta pati firma ir identiškai atrodo. Kodų netikrinau, man neįdomu. Kadangi keitė rimtas meistras, kuriuo aš pasitikiu 100%, tai aš esu ramus

O tu manai, kad ta pati firma gamina skirtingus modelius MB gamyklai ir po to detalių pardavimui? Juk pirkau amortikus ne šiaip belenkokius, o skirtus MB automobiliu.
Net neabejoju kad kai gamintojas gamina tam tikras dalis, ir poto partija ju uzsako mersas sau, tai tuo paciu mersas gali uzsakyti kitos specifikacijos ar kitokiu parametru detaliu. Velgi, del amortiku nieko nezinau, todel negaliu pasakyti bet teko ne karta susidurti su kitais gamintojas ir ivairiom ju oem dalim. Detale identiskai atrodo, gamintojas toks pats o paaiskeja kad biski kita specifikacija, biski kitoks tepalas viduje, biski kitoks gumos misinys ir t.t. (cia apie kitas dalis).

Todel ir idomu ar skiriasi ar ne. Nes jeigu kaina skiriasi tai gal ir sudetis kita.

PetrasR neprisijungęs   Cituoti