Tema: IT kampelis
View Single Post
Old 2012-06-27, 09:53   #353
simaso

simaso's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

simaso will become famous soon enough

Standartinis

dizainas čia jau skonio reikalas. čia brangus/prabangus išskirtinis loptopas, kurį perką išskirtiniai žmonės. kas dėl vėdinimo, tai nėra problemų su jais. kas dėl USB jungčių skaičiaus, taigi čia 14" modelis, jame daug ir nereikia, jis skirtas nešiot. gyvenime nebepirksiu didesnio nei 14" loptopo, nes jis jau yra nebenešiojmas. reikalui esant yra visokie usb šakotuvai. yra dabar įšėjes naujas modelis t430s, bet be kokių 6k nepaimsi, o tokį t420s naują pardavynėja už 2600lt aišku be garantijos. parduotuvėj dar 5k kainuoja, priklausant nuo komplektacijos. jau toks, esu, kad man patiinka neeilinei daigtai, neeilinės moterys ir tt ;]] o dėl docking station tai dar negalvoju, nes aš pagrinde daug nešioju kompiuterį, tai, kad namie pasitikrint paštą, nelabai jis ir reikalingas. ultrabookai nelabai domina, pasidomėk apie t430u, man jų dizainas šimta kart geresnis, nei tavo pateiktų ( beje jie nukopinę dizainą nuo air book'o.nemėgstu tokių dalykų. daigtas turi turėt savo istoriją) , nors nebeturi thinkpad dizaino elementų, tik logotipą ir track point, kurį gali naudot gali ir nenaudot, yra track padas. čia kaip firminė detalė išlikus. sakai, kad nieko geresnio nei tarkim asus ir tt ? kaip tavo asus ar dell reguotų, jei nuo stalo numestum ant žemės ? :] beto turi labai malonią smulkmeną - fingerprint reader. bet kaip jau sakiau mane domina tik t serija, kitom lenovo serijom net nesidomėjau, nes ten tas pats kaip ir panašių klasių asus, dell ir tt.

simaso neprisijungęs   Cituoti