View Single Post
Old 2012-07-14, 13:17   #73
Marozas

Statusas: Guest

Standartinis

Visu pirma, del radiatoriaus, pagal tavo nerislia kalba, supratau, kad tai susije su abc, nes sakei "dapylsi" tepalo.
Visu antra del mano masinos, as ja turiu 4 metus, 90 proc bedu turbut buvo man, nes forume as ja turiu ilgiausiai ir buvo tik keli cl. Atsibusk, zmogau. Lempos pas mane naujos galines, be jokiu silikonu. Nikelis "metrinis" pavogtas vel, veidrodeliai taipogi. As ne idiotas, kad dovanociau naujas detales.
O del tvarkymo, gerai, kad rasai cia viska, nes avarijos atveju, turesi dideliu problemu ir visi zinos kas kaltas.
Siurbli dejausi restauruota su garantija is vokietijos, kuriais silberis prekiauja.
DalIs naujas reikia deti, kai yra kalbama apie sauguma ir kai daugeliu atveju tai gausis pigiau nei deti fufliaka is sroto.
Jeigu tu taupai keliu simtu del airbago, man gaila taves ar kas ten su ta masina vazines...
Linkiu ismokt geriau reikst mintis
Beje dar del moldingu. Kazka sakei apie 500? Tu atsipeikek ir pasidomek kiek kainuoja. Vienas naujas virs 500 plius nikelis. Pavoge 11.
Nusipirkau ir dabar dazo, taip kad isigilink
Dar papildysiu: keiciausi priekini ir galini stikla i naujus, abu kainavo virs 5000.
Idomu kuriam cia forume galva sviestis reiks? ))

Paskutinį kartą redagavo Marozas; 2012-07-14 13:24 val.
  Cituoti