View Single Post
Old 2012-07-14, 15:13   #77
tomosius

Statusas: MB1 Narys

tomosius is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Feibis View Post
Taip. Nes kai jis nenaujas, yra pabraozymu ir tt, kas maiso nakti lijant. Pastatysi masina kreivai Ar i duobe kalsi ir tikimybe stiklui trukti didele
Plius tau jo neides ir neisims kaip kad naujo.
Stopui parolono nebuna, tik su visu stopu, stopa nusipirkau, bet kolkas puikiai stovi priklijuotas ir nk nesimato, jei reiks isimint, jokiu problemu. Stopam taip pat kai leido vand neradau, nes nebuvo, pavazinejau laikinai susiklijaves ir nusipirkau naujas lempas. O ka ten turi omeny beveik nesiskiria? Nikelis? Nu nepatikesi, bet nesiskiria, nes silbery nepamate skirtumo, draudimas taip pat, kito cl savininkai kam rodziau irgi sutaupiau 700 lt ant dieju daliu. Su tais nikeliais man pavoge, dabar radau visus su. Ka tu nori man pasakyt, nelabai suprantu?
Mes su tavim gincyjames, nes tu pries humaniskuma eini, negraziai pinigus uzsidirbi ir viesai ta deklaruoji. Uzsieny uz tokius bajerius su airbagais, pas mentukus aiskintumeis
nu kad stiklas netruks tai tikrai ir gal perkant matysiu ar isai subraizytas jai matosi tokio net neziuresiu,aisku nebus kaip naujas bet masina irgi ne nauja.pas puse ju pabraizytu ir vazineja normaliai.del paneles airbego jai raciau panele nebrangiai aisku kad keisciau ir nesukciau galvos.bet kai cia vairo kompolektas tai panele turbut prasideda nuo 2000 tai zinai verta pagalvot.vairo aisku kad desiu nauja bet panele tikrai nedesiu.beje kas pirks zinos kad paneleje nera uztat ir kaina bus atitinkama.zmogui rinktis ar moket tarkim 1000e daugiau ir imt su paneles airbegu ir keliom smulkmenom tvarkingesni ar imt pigiau.kaip manot ka pasirinktu 99 procentai lietuviu? mes lietuviai visada ziurim viska kuo pigiau ir neziurim ar saugiau.turbut 1 procentas is visu lietuviu rupinasi savo saugumu jai kaina yra didesne kalbu apie automobilio pirkima.mes visi norim geru ir labai pigiu automobiliu bet deja tokiu nebuna as ir pats daznai renkuosi pigesni varijanta man svarbiausiai variklis deze,nu siuo atveju vaziuokle o visa kita nelabai rupi kadangi kebula man sutvarko jau kaip minejau o del airbegu as nesuku galvos.suprantu kad durnas esu dar jaunas nu bet taip yra.gal kai bus 40 mano nuomone pasikeis arba po gero blyno

tomosius neprisijungęs   Cituoti